pbwbart
  •  pbwbart
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-06-12T05:30:17Z
Hi,
I'm Using version 1.9.3 of yaf and I want to store crear passwords because I need to do an intigration with another system.
So I chached this in the web.config
<add connectionStringName="yafnet" applicationName="YetAnotherForum" name="YafMembershipProvider" requiresUniqueEmail="true" useSalt="true" passwordHex="false" passwordFormat="Clear" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" type="YAF.Providers.Membership.YafMembershipProvider"/>


The difference is I added:
 passwordFormat="Clear" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" 

but nothing changes.
Does someone know what I'm doing wrong?

Thanks,
Sponsor
Mek
  •  Mek
  • 100% (Exalted)
  • YAF Developer
2009-06-12T05:46:03Z
minRequiredNonAlphanumericCharacters (capitalise the A)

UserPostedImage 

"It's a case of RTFM.. the only problem being we don't have a manual!"

When I post FP:Mek in a topic, I'm leaving my footprint there so I can track it once I get into coding/supporting. (Yes I stole this off Ederon 🙂 )
pbwbart
  •  pbwbart
  • 56.6% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2009-06-12T07:42:29Z
Thanks,

That works For the which are not allowed. But my passwordFormat is stil encrypted.
I don't think I'm doing something wrong in the web.config because when I change the de value "passwordFormat" I get an error.
So I think this should actually work.

Can you help me also with this problem?

Edit:
Actually it works, I was only looking into the wrong table "user" insteat of "prev_membership"

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved