meisterj1975
2009-05-28T14:49:16Z
Hello,

I have an "event log" error when I try to upload a image. This goes for ANY image of any size that I try to upload. Assume it may be an config issue, however I did not see anything that I could modify for this particular problem. I also tried to create the required directory however no change.

Any help would be appreciated.

Info is as follows:

System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'd:\hosting\dobermanplace\upload\838.DVG Logo.jpg'.
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode)
at System.Web.HttpPostedFile.SaveAs(String filename)
at yaf.pages.attachments.SaveAttachment(Object messageID, HtmlInputFile file)
at yaf.pages.attachments.Upload_Click(Object sender, EventArgs e)
Sponsor
logan
  •  logan
  • 100% (Exalted)
  • YAF Leader
2009-05-29T04:18:07Z
Check your Read /Write permissions on the directory.

Check in your hosting file manager.
test
meisterj1975
2009-05-29T06:43:37Z
Will do, I will let you know the results shortly.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved