januszjasinski
2013-04-06T11:35:51Z
Hi,

I moved forums to new server and now all I get when I try to remember a login is "Unable to locate the user name entered."

The integration was previously with Umbraco but that is no longer. I want a standalone forum.

Any advice?

Thanks,

JJ
Sponsor
Zero2Cool
2013-04-06T11:49:11Z
Unfortunately, I can't answer specifically, but this has something to do with your web.config authorization settings. Search the forums and I believe you will find your answer.
januszjasinski
2013-04-06T11:54:40Z
Myself and a colleague have been searching for a whole week and have come no closer. I just registered a new user and I can find their details find via the "forgot password" part

I did notice that in the table "yaf_User" and in the column "ProviderUserKey" the value for the new user was BB39B24E-CDBB-4DB6-A506-CC3F5735F2AE whereas all the others are along the lines of 44155

At the moment, in my app file I have "<add key="YAF.ProviderKeyType" value="System.Guid" />" which is the same as the current/working setup but as per this post I am getting another error !

The developers should really do a full documentation guide on the forums including how to transfer.

Thanks however for your help

JJ
januszjasinski
2013-04-06T11:56:37Z
How do I do user migration?!?

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved