daedrahj
  •  daedrahj
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2013-03-06T19:55:07Z
Hi, I have little experience with .net though i've only just started using it. I've done some research and if i use the .net's default login (in my web application), i can customize it to log straight into yaf. What exactly do I need to change in both yaf's web-config and my web application's web-config? So far, I have added an identical machine key and form authentication properties in both web-configs yet im still not able to log into yaf. My application is using a state server session state and i believe yaf is the same. As people have ran into the same problem before, i wonder if any can clear this up for me so i can start in the right direction.

Thanks in advance.

<machineKey validationKey="B2D36DD169AFED2D4120DA97F507184A2451D4ADA97F67B1F026694687433B53B59B09E5159D6AB9D5B8E392013881408A4E201FD649376666070820EF833E79" decryptionKey="6E5881FBBE585E8582F21F0490106F2E1652733DD04A1A2813BAFA4CA3521F9A" validation="SHA1" decryption="AES" />


<authentication mode="Forms">
<forms name=".YAFNET_Authentication" protection="All" timeout="43200" cookieless="UseCookies" />
</authentication>


/*Session Properties for the web app.*/
<sessionState cookieless="UseCookies" mode="StateServer" sqlCommandTimeout="25" sqlConnectionString="strConnString" stateConnectionString="tcpip=loopback:42424" stateNetworkTimeout="20" timeout="25" />
Sponsor
daedrahj
  •  daedrahj
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2013-03-10T03:29:18Z
Hey guys, I've managed to successfully integrate the forum with my web application. Could anyone tell me where I can change the redirect after a successful log in on the forum? I'd like to change it to my home page of my application rather than the forum's home page. Any help would be appreciated. Thanks.
daedrahj
  •  daedrahj
  • 50.2% (Neutral)
  • YAF Forumling Topic Starter
2013-03-11T15:33:08Z
I've sorted this now. I didn't realize there was a setting in the actual forum to be able to do this. All i needed to do is change my web app settings to allow it to work. I'm a little disappointed by the lack of support I've had on these forums. Though my questions have probably been asked a 1000 times before.

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved