67RSSS
  •  67RSSS
  • 100% (Exalted)
  • YAF Commander Topic Starter
2012-02-16T02:37:39Z
Okay, going to start a new thread on something really annoying/confusing. In my install on DNN 5.6.7, I do not get the popups like we do with the forum here. henever something should popup (like you are trying to post too soon) my page greys a bit and somewhere there is a tiny white box with an X in it. What am I missing? THe popup windows for ckEditor work, as well as with the rest of our site.
Sponsor
tha_watcha
2012-02-16T02:54:32Z
It looks like the error message gets not correctly parsed to the pop up. You have an really old jquery version installed 1.4.4. You should upgrade to 1.7, I think that could be the problem.
UserPostedImage
67RSSS
  •  67RSSS
  • 100% (Exalted)
  • YAF Commander Topic Starter
2012-02-16T02:59:16Z
I will give it a try!
67RSSS
  •  67RSSS
  • 100% (Exalted)
  • YAF Commander Topic Starter
2012-02-16T03:15:08Z
Hmmm, maybe I did it wrong, bu tthat didn't help. I used URL instead of local in my jquery setup and pointed here:

//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js
tha_watcha
2012-02-16T10:58:00Z
Originally Posted by: 67RSSS 

Hmmm, maybe I did it wrong, bu tthat didn't help. I used URL instead of local in my jquery setup and pointed here:

//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js



You forgot the http:

it should be

http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js

UserPostedImage

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved