sohin_shah
2010-08-29T08:22:04Z
How to install Tiny MCE editor wih YAF forum?

please guide me
Sponsor
tha_watcha
2010-08-29T10:23:21Z
Yaf has TinyMCE already Integrated. You simply have to activate the Editor in Administration->Host Administration->Host Settings->Forum Editor.

There you can choose Editor With BB Code Support or as HTML Editor
UserPostedImage
lfosdal
2010-08-31T20:06:12Z
The TinyMCE version in trunk is over a year old: v.3.2.5 releaseDate:"2009-06-29"
The latest version (v3.3.8) fixes some significant pasting issues with IE/Webkit browsers.
I guess there is a lot of other fixes since 3.2.5 as well...

Is it safe to replace it with the latest TinyMCE v3.3.8 from from http://tinymce.moxiecode.com/  ?


- There are no stupid questions.
tha_watcha
2010-09-01T10:12:16Z
Yes you can Update. I attached a zip file with the Updated Content. Extract the files to

FORUMROOT\editors\tiny_mce\
File Attachment(s):
YAF_tiny_mce_3.3.8.zip (540kb) downloaded 64 time(s).

UserPostedImage
lfosdal
2010-09-01T16:18:23Z
Thank you!
- There are no stupid questions.
massimo67
2010-10-03T11:49:02Z
hello,

I can not be used to configure Yet Another Forum with an editor like the one used here or install Tiny Editor. I tried setting in Host-Editors, but without success.:(

thanks

Massimo
Italy
tha_watcha
2010-10-03T12:37:16Z
massimo67 wrote:

hello,

I can not be used to configure Yet Another Forum with an editor like the one used here or install Tiny Editor. I tried setting in Host-Editors, but without success.:(

thanks

Massimo
Italy



What is the Problem? Which YAF Version did you use?

UserPostedImage
massimo67
2010-10-03T12:50:02Z
YetAnotherForum.NET version 1.9.3.
Problem: When I write a new post is not working for me ... bold text editor, link, image. I see the symbol "Bold", "Link", "Image" but it is not clickable.
I set: Administrator-Host-setting-Editord BBcode

There is an admin area translated into Italian?
massimo67 attached the following image(s):
tha_watcha
2010-10-03T15:03:46Z
Quote:

Problem: When I write a new post is not working for me ... bold text editor, link, image. I see the symbol "Bold", "Link", "Image" but it is not clickable.



It could be a Browser Issue (Maybe Internet Explorer), but i cannot test it in 1.9.4/1.9.5 it works.

Quote:

There is an admin area translated into Italian?



No Admin Area is currently not Localizable.
UserPostedImage
massimo67
2010-10-03T16:46:45Z
I downloaded the latest version from the site, I uploaded on the server gives me error during installation. can you tell me which file I have to configure the various parameters: database name "," host database.
http://www.fansclubchievo.it/forumdelceo/install/ 
thanks
doxa
2010-11-22T08:26:53Z
Do you have version 3.3.9.2 ?
Running YAF.NET v2.0 Final at: https://blueway.app 

About Us

The YAF.NET is an open source .NET forum project. YAF.NET is supported by an team of international developers who are build community by building community software.

Powered by Resharper Donate with PayPal button

Project Twitter Updates

Copyright © YetAnotherForum.NET & Ingo Herbote. All rights reserved